4-level programma Jordanië | Sounds of Change

Target reached
from €5.000 (112%)
Closed

Music changes the world, because it changes people.

Sounds of Change leidt hulpverleners, docenten en vrijwilligers in (post-)conflictgebieden op de kracht van muziek te integreren in hun werk met kinderen in vluchtelingenkampen. Kinderen hebben het recht om hun volledige potentieel te ontwikkelen en muziek is daarvoor een bewezen springplank. Ook is muziek een zeer krachtig hulpmiddel bij het helen van de emotionele wonden van oorlog en stimuleert het creativiteit, samenwerking en compassievolle communicatie; belangrijke life skills die kinderen hard nodig hebben bij het zien en creëren van een toekomst in een onzeker bestaan.

Met onze muziekprogramma's willen we op lange termijn impact maken op het leven van docenten, hulpverleners en de kinderen waarmee ze werken. Daarom ontwikkelden wij ons unieke 4-Level-Programma. Een trainingsprogramma van een jaar, waarin we onze trainees opleiden om de kracht van muziek te gebruiken in hun dagelijkse werk met kinderen in (post-) conflictgebieden.

Momenteel zijn we actief in Libanon, Jordanië, de Palestijnse gebieden en Nederland.

Voor de opstart van ons nieuwe 4-Level-Programma in Jordanië hebben we € 10.000,- nodig. Samen met jullie halen we € 5.000,- op en de Triodos Foundation heeft toegezegd dit bedrag te verdubbelen! :)

Let's make the Sounds of Change together

When everything has been said,

or nothing is being said,

because it is just too hard to say out load,

there is music.

Music can free the unspoken.

That's what music's all about.

The freedom to express yourself.

The freedom to be a child.

That is everyone's right.

But not within everyone's reach.

And that need to change today.

So we want to send out this message to everyone.

Let's make the Sound of Change.

 

Sounds of Change heeft iets unieks; het 'Orchestra of Changemakers'. Dit zijn onze maandelijkse donateurs die de backbone vormen van onze organisatie. Het orkest komt minstens één keer per jaar samen op een heel bijzondere locatie, om te genieten van een uniek, eenmalig concert met topmuzikanten.

Wil je na je donatie lid worden van dit bijzondere 'Orchestra of Changemakers' of onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Ga naar www.soundsofchange.org/support-us.

Dank je wel voor het verschil dat we samen maken!

 

Update 7/5/2018

Fantastisch! Samen hebben we meer dan €10.000 bij elkaar gebracht, met veel dank aan jullie, en de verdubbelaar van Triodos Foundation. De opbrengst gaat naar ons nieuwe project in Jordanië. In het vluchtelingenkamp Zataari trainen we 22 docenten en hulpverleners -die dagelijks met kinderen werken- om muziek te gebruiken in hun werk met (getraumatiseerde) kinderen. Wil je ons project blijven volgen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief op www.soundsofchange.org.